Wie zijn wij

Home / Over ons / Wie zijn wij

Over ons

wat-is-2todrive-jongeren

Bij Autorijschool Slofstra krijg je les in een moderne, veilige lesauto die van alle gemakken is voorzien. De auto is een Fiat Punto, met een krachtige maar toch zuinige dieselmotor. Deze auto is compact van buiten en ruim van binnen. Ook is de auto gemakkelijk te bedienen en overzichtelijk, wat natuurlijk in het rijden in drukke gebieden erg fijn is, maar ook bij het parkeren een uitkomst is. Toch is de auto groot genoeg om echt te leren autorijden.

Over de instructeur

Autorijschool Slofstra is de rijschool van Marcel Slofstra. Marcel is bevlogen en houdt van autorijden, en wil deze passie graag met gemotiveerde leerlingen delen. Hij vindt het belangrijk dat de leerling geen nummertje is; elke leerling is belangrijk én uniek, en dus is geen enkele rijles hetzelfde.

Marcel is actief als rijinstructeur sinds 2009. Aan ervaring dus geen gebrek, hij heeft al vele leerlingen succesvol opgeleid tot automobilist. Behalve bevoegd rij-instructeur is Marcel ook opgeleid als antislip-instructeur. Daarnaast volgt Marcel regelmatig bijscholingscursussen om altijd voorop te blijven lopen in zijn vakgebied. Zelf heeft Marcel behalve zijn autorijbewijs ook een motorrijbewijs.

Behalve autorijden en lesgeven heeft Marcel natuurlijk nog meer passies. Zo is hij regelmatig te vinden in het Zwolse Filmhuis, waar hij niet alleen graag de films bezoekt maar ook actief is als vrijwilliger en samen met andere geweldige mensen zorgt voor alles wat er komt kijken bij het draaien van de voorstellingen. Nieuwsgierig? www.filmtheaterfraterhuis.nl.

Marcel woont samen met zijn vriendin en de katten, drie stuks. Gelukkig zijn ze niet zo groot. Behalve films kijken én draaien mag Marcel in zijn vrije tijd graag een potje gamen óf -als het weer het toelaat- prachtige fietstochten maken.

Waarom kiezen voor ons

  • Les van een vasteervaren instructeur
  • Altijd les in dezelfde lesauto
  • Rijles op maat, afgestemd op jou als persoon. Jouw wensen staan centraal!
  • Vorderingen worden bijgehouden op de instructiekaart én met je besproken, zodat je precies weet hoe goed je het al doet.
  • Er is een positieve sfeer in de auto, gebaseerd op wederzijds respect.
  • In de lesauto wordt niet gerookt
  • Geduld en aandacht staan voorop.

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.
Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt